Šola v naravi

ČETRTEK, 9. 1. 2020

Pa je minil še predzadnji dan šole v naravi. Zjutraj smo se po zajtrku odpravili na smučišče. Ker smo vsi že zelo dobri, smo se vozili že po strmejših progah. Med odmorom smo se posladkali z vročo čokolado. Po počitku pa smo šli na izlet, peljali smo se z gondolo do arene in si ogledali progo, kjer vozijo velike svetovne smučarske zvezde. Po prihodu v hotel smo malo razmigali naše možgančke, sledil pa je slavnostni trenutek, saj smo izžrebali štartne številke za jutrišnjo tekmo. Poslušali smo čudovito predavanje o Pohorju in različnih planinskih prigodah. Večer se je zaključil s plesom vseh šol.

V veselem pričakovanju tekmovanja in seveda snidenja z vami, vas lepo pozdravljamo.
Jutri vam na spletno stran šole sporočimo, predviden prihod v Koprivnico.

SREDA, 8. 1. 2020

Sreda se bliža koncu. Včerajšnji večer smo preživeli v družbi splavarja, ki nam je predstavil ta zanimiv poklic. Preden smo šli k počitku, smo se družili z učenci ostalih šol, ki so z nami. Šole smo se predstavile z različnimi točkami. Punce so odplesale svoj ples, šolo Koprivnica pa smo predstavili s hudomušno pesmijo. Sledil je počitek, zjutraj pa smo se nasmejani zbudili v nov dan, ki je bil zaradi temperatur in sonca že skoraj kičast. Odpeljali smo se do Belvija, kjer smo svoje znanje nadgradili in se vozili s sedežnico. Tudi začetniki so bili danes zelo pridni, prišli so do želene proge, kjer so neizmerno uživali in res smo lahko ponosni na njih. Popoldne nam je čarodej Andrej pokazal kar nekaj zanimivih trikov. Večer se je končal s tekmovanjem iz Malih sivih celic. Naša ekipa se je odlično odrezala.

 

TOREK, 7. 1. 2020

Za nami je drugi dan šole v naravi. Imamo se super. Vsem skupaj gre zelo dobro, tako dobro, da bomo jutri vsi šli na malo večje proge. Drugače pa preživljamo zelo pestre dni. Sonce nas toplo greje, hrana je super, sobe pospravljene, lička rdeča in nasmehi na obrazih.

 

PONEDELJEK, 6. 1. 2020

Srečno smo prispeli v Hotel Zarja. Pričakalo nas je sonce. Še malo pa se bomo spustili po belih strminah.

Pozdravček z Areha

Prvi dan je skoraj za nami. Čaka nas še pohod in predavanje o astronomiji. Imeli smo lepo sončno smuko. Začetniki so se odlično držali. Ostali pa so se navadili na sneg in drveli po smučini. Jutri gremo pa novim zmagam naproti.