Skoči na glavno vsebino

Preživljanje prostega časa

Spoštovani učenci in starši!

Znašli smo se v času, ki pred nas postavlja prav posebne izzive. Prepričani smo, da jih znamo in zmoremo premostiti. Strokovni delavci šole se trudimo, da bi učenci v tem času šolsko snov, kljub okoliščinam, obdelali. In tako verjetno hitreje mine dopoldne.

Ostane pa še vedno nekaj časa, ki bi ga v normalnih okoliščinah preživeli v druženju z vrstniki, zunaj….. Žal to ni mogoče, če želimo zaščiti tako sebe kot druge.

Za preživljanje časa vam ponujamo nekaj rešitev na spodnjih povezavah.

Ostanite doma in predvsem ostanite zdravi!

Strokovni delavci šole

Zgodba o koronavirusu za otroke:
 INFODROM na Tv Slovenija, poseben program za otroke in mlade- od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.20. Prvo uro bo na sporedu oddaja v živo, Izodrom, voditelja bosta Nik Škrlec in Nika Rozman, v oddaji pa se bodo prepletali izobraževanje, informacije in razvedrilo.
Če imate željo po poslušanju in branju pravljic, si lahko namestite aplikacijo MOJE PRAVLJICE v Trgovini Play oz. Google Play. Je brezplačna. Vsebuje 8 znanih pravljic z ilustracijami, zvočnimi posnetki, ima možnost izklopa zvoka za branje in možnost velikih ter malih tiskalnih črk, tako da je res primerna za vse bralce, tako male kot tiste malo večje.
 Seznam priporočljivih risanih filmov o strpnosti.
(Visited 116 times, 1 visits today)
Dostopnost