Skoči na glavno vsebino

Šolska skupnost 2023/2024

 

DREVO – SIMBOL ŠOLSKE SKUPNOSTI OŠ KOPRIVNICA

Šolska avla je letos bogatejša za stensko poslikavo drevesa, ki je simbol naše Šolske skupnosti. Deblo drevesa predstavlja našo šolo, iz nje rastejo veje – razredi in na njih poganjajo barviti, mladi listki, ki predstavljajo naše učence. Na steni so fotografije vseh članov šolske skupnosti, v okvirju pa izobešena načela in vrednote, za katere si naša Šolska skupnost prizadeva.

Poslikava je nastala v skladu z naslovom letošnje prednostne naloge: Z roko v roki izmenjujemo znanje. Naslikale so jo naše učenke pod mentorstvom ljubiteljske slikarke, ge. Julijane Kukovičič, ki je z veseljem z nami podelila nasvete in svoje znanje slikanja. Kako smo napredovali od prazne stene do končnega izdelka, si poglejte na fotografiji. Nam je všeč! Pa vam?

DREVO - SIMBOL ŠOLSKE SKUPNOSTI OŠ KOPRIVNICA

Mentorica ŠS, Nataša Dular

 

SPREJEM PRVOŠOLCEV V ŠOLSKO SKUPNOST

Na zadnji šolski dan v oktobru so imeli učenci naše Šolske skupnosti prijetno dolžnost, da medse sprejmejo nove člane, sedem nadobudnih prvošolcev.

Seveda so morali bodoči člani najprej dokazati, da so se do sedaj v šoli že nekaj naučili, kasneje pa svečano obljubiti, da se bodo držali načel in vrednot naše Šolske skupnosti. Med svoje vrste so jih sprejeli vsi člani in predsednica Šolske skupnosti, devetošolka, Eva Planinc.

 

Zapisala: Nataša Dular, mentorica ŠS

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)
Dostopnost