Skoči na glavno vsebino

V petek, 20. aprila 2018, je na naši šoli potekal dan šole, ki smo mu dali naslov Učimo se skupaj. Vsi učenci smo se razdelili v dve veliki skupini. V mlajši skupini so bili učenci od prvega do četrtega razreda, ki so ustvarjali v različnih delavnicah, in sicer matematični, ustvarjalni, računalniški, glasbeni, športni in likovni. Učenci od petega do devetega razreda pa smo razdeljeni v mešane skupine obiskali pet delavnic.

V matematični delavnici smo reševali zanimive številske naloge, v angleški delavnici smo izvedeli veliko novih dejstev o Veliki Britaniji in znanih Britancih, v športni delavnici pa smo si pogledali največje dosežke naših športnikov. V okviru zgodovinske delavnice smo se učili različnih pisav, na primer cirilice ter japonskih pismenk, pri delavnici biologije pa smo iz čebule in banane izolirali DNK.

Po končanih delavnicah smo se starejši učenci zbrali v zgornjih prostorih, kjer nam je g. Štih predstavil razstavo, ki je bila ta teden na ogled v naši avli, in sicer o izgnancih in šolanju med 2. svetovno vojno.

Imeli smo se lepo in želimo si, da se tak dan čim prej ponovi.

dsc_0039 dsc_0043 dsc_0046  dsc_0052 dsc_0057

(Visited 194 times, 1 visits today)
Dostopnost