Skoči na glavno vsebino

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši.

Počitnice se iztekajo in šolska vrata se že odpirajo ter vas vabijo v šolo. Verjamemo, da se boste vrnili zdravi in polni energije, ki ste si jo nabrali med počitnicami.

Zaposleni in učenci se bomo morali potruditi, da bomo ohranjali varno in spodbudno učno okolje. Še zlasti bo to naša skupna skrb, ker bolezen Covid-19 ne pojenja in, kot vsi vemo, zahteva, da vzdržujemo varno medsebojno razdaljo, se zadržujemo v mehurčkih in upoštevamo ostala priporočila NIJZ.

 Kako boste preživeli prvi šolski dan?

  • V šolo boste prišli s šolskim prevozom, peš ali se pripeljali s starši. Za tiste, ki se ne pripeljete s šolskim kombijem ali avtobusom, je čas prihoda 10 minut pred začetkom pouka.
  • Vsi učenci si morate ob vstopu v šolo nadeti zaščitno masko. Učenci od 2. do 5. razreda boste masko sneli v matični učilnici, za vse ostale je maska obvezna ves čas.
  • Ob 8. uri se nam bo pridružilo 11 prvošolčkov in njihovi starši.
  • Na prvi šolski dan boste prinesli učenci od 1. do 5. razreda s seboj vse šolske potrebščine, od 6. do 9. razreda pa glede na urnik.
  • Malica bo pripravljena za vse učence.
  • Učenci, ki so ob koncu šolskega leta naročili kosilo, bodo lahko kosili že prvi dan.

Podaljšano bivanje

S prvim šolskim dnem bomo začeli tudi z izvajanjem podaljšanega bivanja. Prosimo vas, da po učence prihajate ob uri, ki ste jo navedli ob prijavi. Starši na učence počakate pred šolo. V primeru, da vas ne bo ob zapisani uri po otroka, se bo ta vrnil v podaljšano bivanje.

Šolski prevoz

Šolski prevoz bo potekal enako kot ob koncu šolskega leta 2020/2021.

Vstop v šolo za starše in zunanje obiskovalce

Vstop v šolo je mogoč samo ob predhodnem dogovoru z zaposlenimi in izpolnjenem PCT pogoju (prebolel/cepljen/testiran). V ostalih primerih je potrebno poklicati številko, ki je zapisana na obvestilu, ki se nahaja na vhodnih vratih. Pomembno je, da na vstop počakate pred šolo, kamor vas bomo prišli iskat. Prosimo vas, da si pred vstopom nadenete masko in si razkužite roke.

Spoštovani starši,

prosimo vas, da sodelujete z razredniki ter z vodstvom šole s hitrimi, jasnimi in odkritimi informacijami o morebitnem sumu okužbe, o okužbi kogar koli v družini ali zadrževanju na področjih, kjer je prišlo do okužbe, oz. je tveganje veliko. Tako nam boste najbolj pomagali, da bodo lahko vsi otroci varno in zadovoljno hodili v šolo.

Zavedam se, da je pred nami še eno zahtevno šolsko leto, vendar bomo zmogli, če bomo medsebojno sodelovali in skupaj premagovali izzive, ki nas čakajo.

Z veseljem vas pričakujemo 1. septembra.

 Jože Ivačič, ravnatelj

ura razred1. URA2. URA3. URA4. URA5. URA6. URA7. URA
1. RAZREDSLJMATSPOŠPO   
2. RAZREDMATSPOŠPOSLJ OPZ 
3. RAZREDGUMSLJSPOŠPOMATOPZ 
4. RAZREDMATDRUŠPOSLJNITNIT 
5. RAZREDMATDRUNITGUMGOSOPZ/ITK 
6. RAZREDODSGUMSLJMATGOS 
7. RAZREDODSMATGUMSLJTJAODS
8. RAZREDODSTJAZGOBIOGUMSLJ
9. RAZREDODSZGOTJASLJGUM 

Po pouku se bodo prevozi domov začeli ob 13. uri.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Dostopnost