Skoči na glavno vsebino

Učence naše šole je tudi letos obiskal dedek Mraz. Potem pa smo s svojim novoletnim programom popestrili življenje otrokom društva Sonček, predšolskim otrokom našega vrtca, sodelovali pa smo tudi v programu Božiček za en dan. S svojim delovanjem smo na obraze otrok narisali nasmehe. Vsi smo uživali v svojem poslanstvu in si želimo še veliko takih dni ter sreče in veselja za vse ljudi.

Učenci in učiteljice Metka, Tončka in Nataša

Naša šola je imela v nedeljo, 16.12.2018, v OŠ Leskovec pri Krškem nastop za otroke iz Društva Sonček. Jaz sem bila kuharica. Igrali smo igrico, da Mihca boli trebuh. Ko so snežinke zaplesale, ga je nehal boleti. Snežinke so odšle z dedkom Mrazom razdeliti darila in učiteljica je rekla, naj gremo pomagat tudi mi, kuharji. To me je navdušilo.

  Barbara Černelič., 3. razred

 

V nedeljo sem bila v spremstvu dedka Mraza. Nastopali smo za Društvo Sonček. Počutila sem se kot ponavadi, vendar sem imela tudi malo treme. Zanimivo mi je bilo, ko sem videla, da imajo v zaodrju učilnico.

 

  Pia Vertovšek, 3. razred

 

Naša šola je pomagala dedku Mrazu. Z avtobusom smo odšli v OŠ Leskovec. V šoli je bilo lepo okrašeno. Ko smo prišli v zaodrje, sem imela tremo. Zavese so se odprle in začeli smo z nastopom. Na koncu smo dobili darila. Odšli smo domov. Počutila sem se odlično.

 Brina Brili, 3. razred

 

V nedeljo, 16.12.2018, smo se popoldne odpeljali v OŠ Leskovec pri Krškem. Ko smo prispeli, smo šli v zaodrje. Jaz sem bila kuharica. Zbor je zapel tri pesmi, igrali smo krajšo predstavo o hrani. Snežinke, ki so spremljale dedka Mraza, so zaplesale. Snežinke in kuharčki smo dedku Mrazu pomagali razdeliti darila. Dedek Mraz je obdaroval tudi nastopajoče. Počutila sem se lepo.

  Nina Kelher, 3. razred

(Visited 15 times, 1 visits today)
Dostopnost