Skoči na glavno vsebino

Prvi teden v mesecu oktobru že tradicionalno praznujemo teden otroka, v okviru katerega na naši šoli in v bližnji okolici potekajo številne dejavnosti in prireditve. V torek, 4. oktobra 2016, smo se otroci vrtca in učenci naše šole skupaj s starši, vzgojiteljicami in člani DPM Koprivnica odpravili na jesenski pohod.

Pohodnikov je bilo kar sedemdeset. Naš cilj je bil Gasilski dom na Velikem Kamnu, kjer so nam pridni člani in članice društva pripravili pogostitev s pečenim kostanjem, pomfritom, palačinkami in sadjem.

V četrtek, 6. oktobra 2016, pa so se ob 15. uri na ploščadi pri OŠ XIV. divizije Senovo začele delavnice za učence OŠ Koprivnica, Senovo in Brestanica. Preizkusili smo se v peki palačink ter v različnih ustvarjalnicah izdelali kostanjeve možice, izdelke iz jesenskih pridelkov, papirnate rožice, volnene cofke ter zapestnice in ogrlice iz različnih materialov. Z veseljem smo se odpravili tudi v frizersko delavnico ter delavnico poslikave obraza, veliko zanimanja pa je bila deležna tudi športna delavnica. Za zabavo ob koncu dneva so poskrbeli člani plesne delavnice ter pogumni mladi pevci, ki so se preizkusili v karaokah, poskrbljeno pa je bilo tudi za okusno malico.

Slika 002

(Visited 25 times, 1 visits today)
Dostopnost