Skoči na glavno vsebino

Osnovna šola Koprivnica in DPM Koprivnica  sta v okviru TEDNA OTROKA organizirala druženje z delavnicami za učence treh okoliških osnovnih šol. Delavnice so se odvijale v petek, 6. 10. 2017, od 14.30 do 16.30. Ker nas je vreme pustilo na cedilu, so se vse delavnice, z izjemo športne, ki je potekala v šolski telovadnici in na igrišču, odvijale v šoli.

Na voljo smo imeli dvanajst zanimivih delavnic, v katerih smo povečini preizkusili naše spretnosti. Izbirali smo lahko med izdelavo kokoške, lovilca sanj, veselih buč in jesenske dekoracije. Tisti s  spretnimi prstki so se odločili za delavnico šivanja, nekateri pa so izdelali jesenskega škratka.

Najhujši boj se je odvijal v športni delavnici, kjer so se predvsem fantje pomerili v igranju košarke in hokeja, nekaj najbolj pogumnih pa se je pomerilo v plesu oziroma petju.

Po uspešno končanih delavnicah je sledila predstavitev izdelkov, nato pa najbolj veseli del – pogostitev s pečenim kostanjem, palačinkami ter slastnimi dobrotami, ki so jih tako kot vsako leto napekle naše pridne mame in babice.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Dostopnost