Skoči na glavno vsebino

Vsako leto je prav poseben dan na OŠ Koprivnica 25. marec, ko obeležujemo materinski dan. Tokrat smo se zbrali na proslavi ob 17. uri, da bi s prireditvijo Mamica je kakor zarja praznovali praznik vseh mamic, počastili pa smo tudi oba uveljavljena marčevska praznika žensk (8. marec) in mož (10. marec). Otroci in mentorji smo se vestno pripravljali na nastope za naše najdražje, ki smo jih razveselili z uro in pol dolgim programom, za katerega upamo, da je vsem ogrel srce in na obraz narisal nasmeh.

Prvi so se na odru zvrstili naši najmlajši iz Vrtca Koprivnica. Skupine vrtčevskih otrok so se predstavile s plesom, petjem in deklamacijo; s svojimi mentoricami so nas razveselili s pomladnim programom. V nadaljevanju so se učenci predstavili s plesom, igranjem instrumentov (v sodelovanju z glasbeno šolo Krško), dramatizacijo, branjem lepih misli o mamicah … Prav tako sta nastopila mladinski pevski zbor in otroški pevski zbor, ki je svoje petje popestril tudi z Orffovimi glasbili.

Ob zaključku so nas presenetili tudi domači Plamenci, s katerimi smo družno zapeli Mamica je kakor zarja in s tem zaokrožili ponedeljkov večer, ki je bil v prvi vrsti posvečen praznovanju družinske povezanosti.

 

Tina Peruš

(Visited 57 times, 2 visits today)
Dostopnost