Skoči na glavno vsebino

Na naši šoli imamo radi glasbo. V otroškem pevskem zboru prepeva skoraj 40 otrok.
Radi prepevajo na šolskih prireditvah oziroma najraje kar vsako jutro pred začetkom pouka na hodniku pred učilnico.
Ker dober glas seže v deveto vas, je bil naš OPZ pod vodstvom zborovodkinje Nataše Dular decembra povabljen na prvi večji koncert. Z ansamblom Tonija Sotoška je 25. decembra 2022 kot gost zapel na božičnem koncertu Pihalnega orkestra DKD Svoboda Senovo. Koncert je bil v naši domači dvorani, v telovadnici OŠ Koprivnica.


Naš gostitelj Toni Sotošek je bil zelo vesel in ponosen, kako ubrano in z žarom otroci pojejo njegove pesmi, zato je celotno mlado zasedbo povabil na svoj veliki Antonov koncert, ki je potekal 20. januarja 2023 v Športni dvorani Srednje šole Krško.
Na velikem odru pred več kot tisočglavo publiko so otroci samostojno ob spremljavi ansambla zapeli pesmi Ni ovir za šolanje in Veseli december. Na koncu prireditve pa so združili glasove še z Modrijani in Prifarskimi muzikanti v pesmi Slovenija pravljična.


Našemu sokrajanu smo izredno hvaležni za povabilo, saj smo s tema dvema koncertoma dobili zelo lepe izkušnje in nepozabno doživetje, ki bo gotovo za vedno ostalo v naših srcih.


Zapisala Nataša Dular, fotografije Boštjan Colarič.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Dostopnost