Skoči na glavno vsebino

Osnovna Šola Koprivnica

Koprivnica 2

8282 Koprivnica

Spoštovani starši!

 

Od ponedeljka, 16. 3. 2020, so po navodilu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, vse vzgojno izobraževalne ustanove zaprte.

Morda ste zaradi te odločitve države postavljeni pred težavo zagotavljanja varstva za svojega otroka, a verjamemo, da se zavedate, da je to nujen ukrep za omejevanje okužbe.

Prav tako se tudi zavedamo, da se na območju Občine Krško nahaja več infrastrukturnih objektov, ki morajo neprekinjeno delovati in zagotavljati svoje storitve. V kolikor opravljate službo v organizaciji kritične infrastrukture (to so tiste, katerih dejavnosti so na področju energetike, zagotavljanja javnih služb, zagotavljanja drugih družbeno vitalnih storitev, zdravstva, varnosti, socialnih služb, oskrbe, komunale ipd.) ali opravljate službo v intervencijskih enotah in varstva ne morete zagotoviti, to sporočite vodstvu šole do 12. ure. Pomembno je tudi, da starši v teh organizacijah delate na delovnih mestih, ki zagotavljajo izvajanje teh pomembnih služb.

Prosimo vas, da pred tem preverite oziroma izčrpate vse druge možnosti zagotavljanja varstva (zaradi preprečevanja združevanja ljudi je to bistvenega pomena, saj v nasprotnem primeru ukrep zaprtja šol ne bo imel želenega učinka).

Ravnatelj

Jože Ivačič

(Visited 17 times, 1 visits today)
Dostopnost