Skoči na glavno vsebino

URESNIČEVANJE PREDNOSTNE NALOGE

 

Mesec oktober je čudovit mesec za barvita sodelovanja. Kot smo si zadali v naši prednostni nalogi, smo že ta mesec
Z ROKO V ROKI izmenjevali znanja, spletali vezi in ustvarjali.

V tednu otroka se je šola povezala z DPM Koprivnica in skupaj smo oblikovali ustvarjalno popoldne na šolskem dvorišču. Zelo smo veseli sodelovanja z našimi nekdanjimi in zdaj že upokojenimi učiteljicami, ki še vedno rade podelijo svoje znanje in energijo z učenci in zaposlenimi naše šole. Hvaležni smo tudi sodelovanja s krajani in starši, ki so se udeležili skupnega ustvarjanja.

Pripravljenost za sodelovanje na delavnicah sta poleg pridnih rok krajank, ki so hkrati članice DPM Koprivnica,pokazale tudi nekdanje učenke, učenke 9. razreda in kar nekaj mamic.

Ga. Dora Makai je pripravila in vodila ustvarjalno delavnico za otroke, ga. Julijana Kukovičič, ljubiteljska slikarka, je z veseljem sprejela povabilo mentorice in predstavnic Šolske skupnosti, da skupaj z njimi oblikuje stensko poslikavo – drevo Šolske skupnosti, ki že krasi avlo naše šole.

Seveda smo kot šola zelo aktivno in tudi tokrat uspešno sodelovali z bližnjim sosedom, Kozjanskim parkom s svojo stojnico na Prazniku kozjanskega jabolka.

Hvala DPM Koprivnica, prostovoljci, krajani, starši, upokojene učiteljice ter Kozjanski park za sodelovalen oktober, za učenje z roko v roki in za nove barvite izkušnje!

Z roko v roki pa so tudi naši učenci in njihov mentor, g. Aleš Cvar, sodelovali na teku, ki je potekal v okviru Praznika kozjanskega jabolka. Kljub temu, da je bila proga zahtevna, so vsi uspešno pritekli na cilj in dokazali, da se s sodelovanjem, spodbudo in dobrim vzorom lahko veliko doseže!

 

             

 

Zapisala: Nataša Dular, koordinatorica PN

(Visited 87 times, 1 visits today)
Dostopnost